The easiest way to cook Garlic chicken without egg
Garlic Chicken Recipe
Requirements:
* 250 g boneless chicken
* 8-10 Garlic cloves
* 2 green chilies
* 3-4 leaves of Thai coriander
* Salt to taste
* Sugar half a teaspoon
* 5 teaspoon Cornflour
* Ajinomoto half teaspoon
* Black pepper powder to taste
* Oil
Procedure:
* Marinate the boneless chicken with salt, pepper powder, and cornflour.
* Fry the pieces in refined oil till reddish in color and keep aside.
* Add half a teaspoon of sugar to the oil and let it caramelized. Add the sliced garlic, sliced green chilies, and fry well.
* Add the Thai coriander and fry well.
* Mix 2-3 teaspoon of cornflour with half glass of water. Add this to the fried items and mix them thoroughly. Add the fried chicken. Add a little bit of salt and black pepper. Keep stirring for 3-4 mins. Your garlic chicken is ready !!
Super Delicious ! Super Yummy !! |
নহৰুৰ সৈতে কণী নিদিয়াকৈয়ে কুকুৰা মাংস ৰন্ধাৰ আটাইতকৈ সহজ পদ্ধতি:
উপকৰণ:
* ২৫০ গ্ৰাম হাড় নথকা মাংস
* ৮-১০ ফলা নহৰু
* ২ টা কেঁচা জলকীয়া
* ৩-৪ খিলা মান ধনীয়াৰ পাত
* নিমখ সোৱাদ অনুসৰি
* চেনি সৰু চাহ চামুচেৰে আধা চামুচ
* কৰ্ণফ্লৰ ৫ চামুচ মান
* আজিন'ম'ত' সৰু চামুচেৰে আধা চামুচতকৈ অলপ কম
* জালুকৰ গুৰি সোৱাদ অনুসৰি
* তেল (মই ৰিফাইন লৈছো)
পদ্ধতি:
* মাংসখিনি নিমখ, জালুক গুৰি আৰু কৰ্ণফ্লৰ দি সানি ল'লো ৷
* এতিয়া এখন কেৰাহীত ৰিফাইন তেল গৰম কৰি তাতে মাংস কেইটুকুৰা অলপ সোনালী বৰণ হোৱাকৈ ভাজি ল'লো ৷
* এতিয়া থাকি যোৱা তেলত আধা চামুচ চেনি যোগ কৰি কেৰামেলাইজড্ কৰি ল'লো আৰু তাতে কুটি থোৱা নহৰু, জলকীয়াখিনি ভাজি ল'লো ৷ অলপ সোনালী বৰণ হওঁতে তাতে মিহিকৈ কুটি থোৱা মান ধনীয়াৰ পাত যোগ কৰি দিলো ৷
* ২-৩ চামুচ কৰ্ণফ্লৰ আধাগিলাচ পানীৰ লগত মিহলাই ল'লো ৷ সেইখিনি ভাজি থকা নহৰু আৰু জলকীয়াত যোগ কৰি দিলো ৷ অলপ উতল অহাত সেইখিনি থুপথুপীয়া হৈ পৰাত তাতে ভাজি থোৱা মাংসখিনি যোগ কৰি ৩-৪ মিনিট ৰাখি নমাই থ'লো ৷ হৈ গ'ল আমাৰ নহৰুৰে ৰন্ধা কুকুৰা মাংস ৷
Isn't it looks yummy ?? |
ধুনিয়া ৰেচিপি
ReplyDeleteৰুমী বা বহুত বহুত ধন্যবাদ :)
Deleteভাল লাগিল ছাৰ
ReplyDelete